Historien om urlhotell

Det var en gång en liten utvecklare som hade lekt med klassisk asp ungefär 20 år för länge. Trots att han visste att det var ett språk som inte många längre talade. Han försökte lära sig .NET men det fungerade inte riktigt. Då fick han en idé. Han skulle testa lära sig PHP. Och därför läser du detta just nu. Detta är hans första projekt i PHP.

Ödslar ingen tid på design

Har inte lagt någon tid på design utan vill helt rikta tacken för det till Verti by HTML5 UP som stått för den. Känner att man i första hand bör få iallafall lite koll på språket. Vi får se hur det blir i framtiden, om det finns någon framtid.

Tanken med urlhotell

Vi saknar en länkkatalog som fungerar tillfredställande. Nu kommer förmodligen denna gå i samma öde som alla andra. Med inaktiva administatorer som inte orkar godkänna länkar. Men tanken är att den ska vara helt fri för alla, utan störande banners och liknande.

Urlhotell ska vara en sökmotorvänlig länkkatalog. Det ska vara snabbt och enkelt att lägga upp länkar. Inga krav på tillbaka länkar eller liknande. Vill man så får man naturligtvis länka tillbaka.